Kako da aktivirate Telnet pristup na Ubee EVW32c

Kako da aktivirate Telnet pristup na Ubee EVW32c

Comments 0

U ovom tekstu ću vam pokazati kako da aktivirate Telnet pristup na Ubee EVW32c DOCSIS 3.0 Voice Gateway uređaju (u daljem tekstu “modem”).

Telnet pristup možete koristiti za napredna podešavanja, nadzor parametara uređaja, instalaciju softvera, i još mnogo drugih stvari.

NAPOMENA: Većina operatera zabranjuje svojim korisnicima da modifikuju softver na uređajima koju su im iznajmljeni na korišćenje. Sve radite isključivo na sopstvenu odgovornost! Nisam odgovoran za bilo kakvu eventualnu štetu nanetu korisničkoj opremi, mreži provajdera, uređajima, itd., kao i eventualne posledice navedenog.

➡️Preuzmite ZIP sa patching softverom⬅️

Korak 1. Preuzmite konfiguraciju uređaja

Ulogujte se na modem na IP adresi 192.168.100.1, otiđite na stranicu Gateway > Management > Backup i kliknite na dugme Backup. Sačuvajte fajl GatewaySettings.bin u folder gde ste raspakovali ZIP sa patching softverom.

EVW32c Login ekran

EVW32c Backup stranica

Fajl GatewaySettings.bin je preuzet

Korak 2. Kreirajte novu konfiguraciju sa uključenim Telnet pristupom

U folderu gde ste raspakovali ZIP pokrenite fajl patch.bat. Kada patching proces bude gotov pritisnite Enter da zatvorite CMD prozor.

Patching konfiguracije GatewaySettings.bin za EVW32c

Korak 3. Primenite novu konfiguraciju

Ponovo otiđite na Gateway > Management > Backup stranicu u web interfejsu modema, i odaberite fajl GatewaySettings.bin, a zatim kliknite na dugme Restore.

EVW32c Restore stranica

Modem će se sada restartovati.

Korak 4. Pristupite Telnet konzoli

Koristeći bilo koji telnet klijent, povežite se na 192.168.100.1 (port 23) i ulogujte se sa korisničkim imenom admin i lozinkom admin.

EVW32c Telnet pristup

To je sve! ?

0
❤️
0
👍
2
😲
0
😢
0
😠
0

Želite još sličnih tekstova?

Posetite moj novi portal TeleSrbija posvećen vestima sa tržišta telekomunikacija, savetima, promocijama, i svemu ostalom vezanom za domaće operatore i njihove usluge!

Posetite TeleSrbija.com!

Comments (0)

Please be civil when commenting. Think before writing, don't spam, self promote, bully, harass or harm anyone. Please read the Comment Policy before posting. Comments are moderated.

There are no comments.
Be the first to contribute!


Scroll to top