Obaveštenje za korisnike Telenor Kućnog Interneta

Obaveštenje za korisnike Telenor Kućnog Interneta

Comments 3

Koristim priliku da obavestim čitaoce ovog bloga da je Telenor ukinuo neograničen Internet po smanjenoj brzini nakon potrošenog Internet saobraćaja ("gigabajta") iz paketa.

Nakon što potrošite 100 GB ili 150 GB (u zavisnosti od toga koju tarifu imate) iz paketa, sistem Telenora će blokirati dalji pristup Internetu dok se ne aktivira tarifni dodatak od dodatnih 50 GB Interneta.

Dodatno, Telenor je povećao cenu tarifnog dodatka 50 GB na 599 din sa PDV, i ograničio dodatak tako da može biti aktiviran samo jednom u toku obračunskog perioda (jednom mesečno).

Kako ovo predstavlja promenu uslova korišćenja usluge, svaki korisnik Telenor Kućni Internet ili Telenor Home paketa ima pravo na jednostrani raskid ugovora bez plaćanja bilo kakvih penala (srećom po Telenor, ni oni ne moraju da ih isplate korisnicima), bez vraćanja modema.

Neophodno je da vlasnik ugovora podnese zahtev za raskid ugovora na osnovu promene uslova korišćenja usluge u bilo kojoj poslovnici Telenora do 31. marta 2019.. Ukoliko nastavite sa korišćenjem usluge nakon 1. aprila, gubite pravo na raskid jer se smatra da ste saglasni sa novim uslovima korišćenja usluge Kućni Internet. Neophodno je da su svi dospeli računi plaćeni u trenutku podnošenja zahteva. Rok za raskid ugovora je 15 dana od trenutka podnošenja zahteva.

Više informacija možete pronaći na sajtu Telenor.rs: https://www.telenor.rs/sr/privatni/podrska/obavestenja-za-korisnike/koriscenje-interneta-uz-telenor-home-i-telenor-kucni-internet/ i https://www.telenor.rs/sr/privatni/podrska/obavestenja-za-korisnike/promena-cene-dodatka-za-telenor-kucni-internet-od-1-aprila-2019-godine/.

Važno je napomenuti da Telenor korisnike koji su izvršili raskid ugovora usled promene uslova korišćenja usluge ne stavlja na tzv. crnu listu, stoga, ukoliko se predomislite, možete kasnije ponovo uzeti Kućni Internet ili neku od tarifa za mobilnu telefoniju u Telenoru.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
1
😠
0

Želite još sličnih tekstova?

Posetite moj novi portal TeleSrbija posvećen vestima sa tržišta telekomunikacija, savetima, promocijama, i svemu ostalom vezanom za domaće operatore i njihove usluge!

Posetite TeleSrbija.com!

Da li Vam se dopada Vaš operater?

Popunite kratku anonimnu anketu i ocenite Vaše zadovoljstvo kvalitetom usluge Interneta, telefonije ili televizije!

Popunite anketu!

Comments (3)

Please be civil when commenting. Think before writing, don't spam, self promote, bully, harass or harm anyone. Please read the Comment Policy before posting. Comments are moderated.

X82jsnf

X82jsnf

Iskreno se nadam sa ce ti cela porodicna loza umreti od terminalnog raka na mozgu, jebem ti poreko retardirano.

Reply · 1 year ago · #140

Bogdan

...replying to X82jsnf

Bogdan

Koji si ti bog

Reply · 1 year ago · #369

Milan Kragujevic

...replying to X82jsnf

Milan Kragujevic Admin

Poštovani, nema potrebe za takvim rečima, bez obzira za kog operatera radite :) Svakako, prijavljeni ste Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal kao i Vašem operateru, Telekom Srbija, a priložena je i Vaša IP adresa (178.221.164.231) kao i vreme pristupa (29/Jun/2019:14:24:32 +0200). Iskreno Vam želim da dođete do psihijatrijske pomoći koja Vam je preko potrebna. Sve najbolje, Milan.

Reply · 1 year ago · #141


Scroll to top