Obaveštenje za korisnike Supernova - Milan Kragujević
Obaveštenje za korisnike Supernova

Obaveštenje za korisnike Supernova


NAPOMENA: Rok za raskid ugovora je istekao 18.02.2020.

Kao što ste možda primetili, operateri iz Supernova brenda su 18.01.2020. ukinuli sve United Media kanale kojima je istekao ugovor 31.12.2019.

Obaveštenje za korisnike o gašenju United Media kanala (SBB) - Informacije na sajtu Supernove

I ako to nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana, u skladu sa Članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama.

Spisak kanala koji su ukinuti: SK 1, SK 2, SK 3, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4, SK 5, SK 6, SK GOLF, Pikaboo, Vavoom, GRAND 1, GRAND 2, Lov i ribolov, N1.

Član 107. Zakona o elektronskim komunikacijama ("Sl. glasnik RS", br. 44/2010, 60/2013 - odluka US, 62/2014 i 95/2018 - dr. zakon): Pretplatnik ima pravo da , po prijemu obaveštenja iz stava 1. ovog člana, raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen, na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga u vezi sa ponuđenim promotivnim pogodnostima.

Kako biste raskinuli ugovor, potrebno je da podnesete Zahtev za raskid ugovora u jednoj od poslovnica Supernove, i tom prilikom se pozovete na pravo na raskid ugovora bez nadoknade štete zbog bitne promene uslova pružanja usluge u vidu ukidanja do 16 kanala (u zavisnosti od operatera).

Korisnici operatera koji nisu imali navedene kanale nemaju pravo raskida ugovora jer uslovi pružanja usluge tim korisnicima nisu promenjeni.

Možete preuzeti Word obrazac za raskid ugovora, gde je neophodno da popunite tekst označen crvenom bojom, odštampate Zahtev, i odnesete ga u poslovnicu.

SABLON Zahtev za raskid ugovora Supernova United Group.docx

Obavezno zabeležite delovodni broj Zahteva, kako biste mogli da se pozovete na Zahtev u daljoj korespondenciji sa operaterom.

Ukoliko ste korisnik SBB-a, do 30.01.2020. imate pravo na raskid ugovora za EON Full i EON Premium pakete, u skladu sa Članom 107. ZEK i Opštim uslovima SBB. Više informacija ovde.

This post was last updated on April 7th, 2020.


0
❤️
0
👍
0
😲
1
😢
0
😠
0

Da li Vam se dopada Vaš operater?

Popunite kratku anonimnu anketu i ocenite Vaše zadovoljstvo kvalitetom usluge Interneta, telefonije ili televizije!

Popunite anketu!


Loading...

Scroll to top