Obaveštenje za korisnike Gronet/Supernova

Obaveštenje za korisnike Gronet/Supernova

Comments 0

Istorija se ponavlja. Nakon što je većina operatera iz Supernova brenda 18.01.2020. ukinula sve United Media kanale, to je sada uradio i operater Gronet, tj. BPP ING doo Grocka, objavom na sajtu 04.05.2020. gde je "najavljeno" ukidanje kanala sledećeg dana, 05.05.2020.

Obaveštenje za korisnike - Informacije na sajtu Supernove

I ako to (ponovo) nije navedeno u obaveštenju na sajtu, korisnici koji nisu zadovoljni promenom imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja naknade štete, u roku od 30 dana, u skladu sa Članom 107. Zakona o elektronskim komunikacijama.

Član 107. Zakona o elektronskim komunikacijama ("Sl. glasnik RS", br. 44/2010, 60/2013 - odluka US, 62/2014 i 95/2018 - dr. zakon): Pretplatnik ima pravo da , po prijemu obaveštenja iz stava 1. ovog člana, raskine ugovor bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, ako se najavljenim jednostranim izmenama bitno menjaju uslovi pod kojima je ugovor zaključen, na način koji nije na korist pretplatnika, a naročito u pogledu specifikacije usluga (sadržaj paketa) i uslova za korišćenje usluga u vezi sa ponuđenim promotivnim pogodnostima.

Kako biste raskinuli ugovor, potrebno je da podnesete Zahtev za raskid ugovora u jednoj od poslovnica Supernove, i tom prilikom se pozovete na pravo na raskid ugovora bez nadoknade štete zbog bitne promene uslova pružanja usluge u vidu ukidanja većeg broja kanala velike vrednosti.

Korisnici operatera koji nisu imali navedene kanale nemaju pravo raskida ugovora jer uslovi pružanja usluge tim korisnicima nisu promenjeni.

Obavezno zabeležite delovodni broj Zahteva, kako biste mogli da se pozovete na Zahtev u daljoj korespondenciji sa operaterom.

Informacije o prethodnom slučaju možete pronaći u članku: Obaveštenje za korisnike Supernova , a o postupku povodom nepravične naplate naknade štete u članku: Obaveštenje za oštećene korisnike Supernove.

Objavu Udruženja potrošača "Efektiva" na temu raskida ugovora sa Supernova operaterima povodom ukidanja United Media kanala, kao i saopštenje Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, možete pronaći ovde.

0
❤️
0
👍
0
😲
0
😢
0
😠
0

Želite još sličnih tekstova?

Posetite moj novi portal TeleSrbija posvećen vestima sa tržišta telekomunikacija, savetima, promocijama, i svemu ostalom vezanom za domaće operatore i njihove usluge!

Posetite TeleSrbija.com!

Da li Vam se dopada Vaš operater?

Popunite kratku anonimnu anketu i ocenite Vaše zadovoljstvo kvalitetom usluge Interneta, telefonije ili televizije!

Popunite anketu!

Comments (0)

Please be civil when commenting. Think before writing, don't spam, self promote, bully, harass or harm anyone. Please read the Comment Policy before posting. Comments are moderated.

There are no comments.
Be the first to contribute!


Scroll to top