Admin šifra za Huawei HA35 hibridni modem

Admin šifra za Huawei HA35 hibridni modem

Comments 5

Sve tajne kad-tad isplivaju na površinu ?

Predstavljam Vam lozinku za administracioni nalog na Telekom Srbija (mts) Huawei HA35 hibridnom modemu!


Username: admin

Password: H1br1d.TS


Budite pažljivi, nisam odgovoran za bilo kakvu eventualnu štetu koju učinite svojoj mreži, uređaju, ili Telekomu Srbija.

11
❤️
3
👍
2
😲
0
😢
1
😠
0

Želite još sličnih tekstova?

Posetite moj novi portal TeleSrbija posvećen vestima sa tržišta telekomunikacija, savetima, promocijama, i svemu ostalom vezanom za domaće operatore i njihove usluge!

Posetite TeleSrbija.com!

Comments (5)

Please be civil when commenting. Think before writing, don't spam, self promote, bully, harass or harm anyone. Please read the Comment Policy before posting. Comments are moderated.

sasa

sasa

Cao Milane ruter je mocan ali ga je telekom usrao i nadam se da ce grom sve da ih pobije zbog svega ovo sto rade interesuje me da li je moguce uraditi port farward,ili bridge mode ,passtrough nesto kako bi mogao da koristim emby server i igrao igrice xbox …stvara se dupli nat…takodje kako bih mogao da resim cgnat jer kao sto rekoh da bog da da ih grom sve pobije …kada potpisujes ugovor oni navedu imas pristup internetu ali ne navedu da nemam pristup odredjenom delu interneta.Hvala Unapred

p.s. da li ima neka alatka sa kojom bih mogao da iscitam config fajl… pass za pppoe

Reply · 2 months ago · #819

Milan Kragujević

...replying to sasa

Milan Kragujević Admin

Pozdrav Saša,

Slažem se da je ruter odličan ali da ga je Telekom upropastio zajedno sa celim konceptom hibridnog pristupa.

Nažalost, ne postoji mogućnost da se odradi port forwarding niti reši dupli NAT (CGNAT). Eventualno možete da probate da zakupite javnu statičku IP adresu, ali koliko znam to nije moguće na hibridu.

Takođe je i config fajl potpuno beskoristan jer u njemu nije dostupno ništa što može da Vam pomogne. PPPoE podatke nisam uspeo očitati, ali isto tako su relativno nebitni, jer Vam neće omogućiti ništa novo ako ih promenite ili ako ih koristite na drugom modemu.

Ako želite da koristite samo xDSL pristup, kupite na KupujemProdajem ZTE H168N modem i spojite ga na paricu i to je to, radiće koji god da kupite jer svi imaju ugrađene parametre od Telekoma. Mada, većina xDSL korisnika su isto CGNAT-ovani pa ni to Vam neće pomoći.

Najbolje je da raskinete hibrid i vratite se na brzinu bez hibrida, ili ako ste nov korisnik da prijavljujete smetnje više puta dnevno i da tražite da Vam daju običan xDSL modem dok to i ne urade, pošto su oni svesni problema koje ima hibrid.

P.S. brzina na 4G će Vam raditi do 200 GB mesečno, nakon toga se 4G pristup ukida i usluga radi na brzini parice. To takođe nigde ne piše.

Srećno!

Sve najbolje,

Milan

Reply · 2 months ago · #820

Milos

Milos

Pozdrav Milane, imam konstantno problem da mi je bonding na hibrid modemu down i samim tim mi brzina znatno manja… da li znate mozda koji su parametri potrebni da se ovo ne desava ? Problem je sto signal na modemu pokazuje da je dobar i da hvata signal sa kartice ali je bas suprotno.

Hvala unapred.

Milos

Reply · 6 months ago · #697

Dejan

Dejan

Druže, ne znam odakle si dobio ovu lozinku, ali se nadam da će te za ovo Telekom tužiti. Ovo što ti radiš je čist kriminal koji je u normalnim država itekako kažnjiv.

Reply · 8 months ago · #607

Milan Kragujevic

...replying to Dejan

Milan Kragujevic Admin

Pozdrav Dejane.

Žao mi je što ste stekli ovakav utisak.

Lozinku možete iščitati iz samog modema preko serijske konzole ili iz bekap fajla ukoliko ga napravite pre nego što se lozinka promeni a pri prvom pokretanju.

Ne mogu da sagledam situaciju iz Vaše perspektive, niti postoji ikakav kriminalni element u navedenom “delu”, ali svakako poštujem Vašu interpretaciju.

Ukoliko smatrate da ste direktno oštećeni ovom objavom, znajte da mi to nije bila namera, i molim da primite moje najiskrenije izvinjenje za pretrpljenu štetu.

Ukoliko su Vam neophodne dodatne informacije, nemojte oklevati da me kontaktirate.

Sve najbolje,

Milan

Reply · 7 months ago · #613


Scroll to top