Admin šifra za Huawei HA35 hibridni modem

Admin šifra za Huawei HA35 hibridni modem

Comments 3

Sve tajne kad-tad isplivaju na površinu 😉

Predstavljam Vam lozinku za administracioni nalog na Telekom Srbija (mts) Huawei HA35 hibridnom modemu!


Username: admin

Password: H1br1d.TS


Budite pažljivi, nisam odgovoran za bilo kakvu eventualnu štetu koju učinite svojoj mreži, uređaju, ili Telekomu Srbija.

11
❤️
3
👍
2
😲
0
😢
1
😠
0

Comments (3)

Please be civil when commenting. Think before writing, don't spam, self promote, bully, harass or harm anyone. Please read the Comment Policy before posting. Comments are moderated.

Milos

Milos

Pozdrav Milane, imam konstantno problem da mi je bonding na hibrid modemu down i samim tim mi brzina znatno manja… da li znate mozda koji su parametri potrebni da se ovo ne desava ? Problem je sto signal na modemu pokazuje da je dobar i da hvata signal sa kartice ali je bas suprotno.

Hvala unapred.

Milos

Reply · 2 months ago · #697

Dejan

Dejan

Druže, ne znam odakle si dobio ovu lozinku, ali se nadam da će te za ovo Telekom tužiti. Ovo što ti radiš je čist kriminal koji je u normalnim država itekako kažnjiv.

Reply · 4 months ago · #607

Milan Kragujevic

...replying to Dejan

Milan Kragujevic Admin

Pozdrav Dejane.

Žao mi je što ste stekli ovakav utisak.

Lozinku možete iščitati iz samog modema preko serijske konzole ili iz bekap fajla ukoliko ga napravite pre nego što se lozinka promeni a pri prvom pokretanju.

Ne mogu da sagledam situaciju iz Vaše perspektive, niti postoji ikakav kriminalni element u navedenom “delu”, ali svakako poštujem Vašu interpretaciju.

Ukoliko smatrate da ste direktno oštećeni ovom objavom, znajte da mi to nije bila namera, i molim da primite moje najiskrenije izvinjenje za pretrpljenu štetu.

Ukoliko su Vam neophodne dodatne informacije, nemojte oklevati da me kontaktirate.

Sve najbolje,

Milan

Reply · 4 months ago · #613


Scroll to top